Miękka woda, jasny zasyp, mnóstwo chmielu do kotła, precyzyjna fermentacja i długie leżakowanie, to najlepsze podsumowanie tego piwa. Przygotuj się na efekt świeżosci i lekkości w każdym łyku, piwo zdradliwie pijalne znika samo ze szkła ...
Drink fresh and well chilled.
The Crispness awaits you!
Nasze PiwaCrisp Pils Piwo dolnej fermentacji chmielone Amerykańskim, Czeskim i Niemieckim chmielem. Warzone by uzyskać rześkość i lekkość jednocześnie z podkreśloną cytrusowo-kwiatową goryczą.
Piwo chmielone odmianami Saaz, Hallertau Mittelfrüh oraz Idaho7.
#1
Powiem krótko: jebalne fest. Pije się turbo lekko, bardzo czysty profil. Są chmiele, jest słodowość, delikatny cytrus. Mega przyjemne, można chlać na litry.
#2
Dużo zbozowosci, słomianych klimatów, bardzo świeże, fajne.
#3
Czysty, słodowo-chmielowy profil, miło łechcąca podniebienie ziołowość chmielu, cytrus i delikatna, ale wyraźna goryczka. W ciemno powiedziałbym, że to jakiś niemiecki klasyk. Chlalne w opór! Muszę powtórzyć przy gorętszej pogodzie.
#4
Oj ale pilsik dobry. Intensywne w aromacie, ziołowe klimaty, dalej przyjemnie nuty słodowe. Crispy as fuck, pijalne nieprawdopodobnie.